Citiraj:
Autor ECHO
Nisam znao to glede doktora u janov-u jbg.  sad već sitno s parama ni loto nevrijedi jbg. ili otpoćetka dobro se nakrcati s kešom i igrati samo eurojackpot
Neruši se igra za sada i sve šljaka OK, najgore mi ipak glede kilaže jer možeš nositi i 100kg isprobano ali nema onda trčanja i osuđen si na brzo krepavanje ako te napadnu neke beštije 
malo je lakše sad kad sam se domogo Spas 12-ice i predatora.... u jednoj sačma, a u drugoj oni(slug) za hard beštije....
|
onda si slozi u quick slot jednu od stvarcica koja dize jako staminu i kilazu ;-) ( odvuces u inventoriju di zelis ) . kliknes i beganija je milina

. tu pazi i kad nadogradujes armor . pokretljivost se moze jako dici + art. moj recept je brza pokretljivost , sacmarica i primarno oruzje . i bez bar 5 bombi ne izlazim van

. jedino je gadno kad odradujes zadatke za znanstvenike i kupis artefakte . onda su neki artifakti bili teski 18 , 5 kg

. no te misije sam odradivao samo nocu ;-) . a bez njih nisam ni mogao u te anomalije . sad je vjerojatno to malo izmjenjeno , ali cisto sumnjam da nesto previse

.