Nisam ni razmisljao o cijevi iskreno,tamo je onaj psy anomaly polje,pretpostavljao sam da kroz cijev cekaju negdje snork/bloodsucker,sa automatskom puskom bi me ubili za cas ili bi odao svoju poziciju pa bi nahrupili placenici.
Ja si gledao,skupljanje artefakata se ne isplati.
Degradiram armour i kacigu,popravak Berill i kacige dodje oko 8000 RU,a za obican Crystal dobijem max 1800 ru.
Uz to treba kontejner tegliti da te radijacija ne ubije,trenutno kemijam nesto na burnt farmestead,ubije me toplina za cas,a ovaj artefakt malo lijevo-malo desno i ne stignem ga pokupiti.
Koja je svrha imati artefakte ako moras kontejner vuci i uz to kontejner ga drzi izoliranim pa nema efekta,moram negdje naci artefakt koji ima +40000msv da imam drugi.
Kod one anomalije pazi se ECHo,kod benzinske gdje je ona rupa u zemlji te ceka copor pseudogova,3-4 snorka i ako si srece pozvati ce se pseudogiant
ECHO,di kod anomalije ? Jedan je u onoj rupi kod onih cijevi nedaleko od broda di su oni poltergeisti tj.fire anomalija,tamo sam bio,obavio sam zadatak bloodsucker lair i sad idem traziti tog kod anomalije,bio sam kod Bearda vec i rekao za to sve,a on trazi dokaz pa valjda trebam taj kostur naci i onda otici u tu drvenjaru ponovno.