@Ag008
Ajde ne trolaj temu. Svi znamo da su web shopovi jeftiniji, ali da se kod njih uvijek mora ukalkulirati i trošak dostave. Jednako tako, svatko s prolaznom ocjenom iz matematike u 1. razredu OŠ može zaključiti da se na web shopovima rijetko isplate naručivati sitnice jer poštarina često pojede uštedu ako se naručuje samo jedan artikl male vrijednosti. Nismo Kina pa da imamo subvencionirane pošiljke.
A trolati nekoga jer prema tvom osobnom mišljenju ima previsoku cijenu dostave je sve samo ne argumentirano i opravdano. Ako ti se cijena ne sviđa, vozi dalje, ima još dućana i web shopova (ali nisam siguran koliko im je usluga kvalitetna kao u UZIshopu!). To govorim iz iskustva jer sam poslovao s nekoliko 10-aka dućana i web shpolova u HR, od najvećih (tipa M-SAN) pa do no-name (inozemne ne uzimam u obzir).
Ako misliš da imaš pravo na extra rabat ili popust iz xy razloga, lijepo kontaktiraj odgovornu osobu u dućanu (to se nikad ne radi javno! osnova kulture poslovanja) i vidi što ti se nudi. X-puta sam došao u dućan s kojim redovito poslujem i rekao da na mjestu Y mogu dobiti proizvod po Z cijeni i na njima je hoće li mi odobriti rabat ili ne.
Ako ti se cijena ne sviđa, nosi svoje pare ondje gdje ti je jeftinije i ne gnjavi ljude da zbog tebe mijenjaju politiku poslovanja. Posebice ne kad je ista toliko kvalitetna kao u UZIshopu! Radije bi Nini platio 5kn extra pa da popije zasluženu kavicu nego da ga mrdam zbog 5kn popusta pa da čovjek klone nad tipkovnicom, mlatne glavom i napravi neku glupost