View Single Post
Staro 08.02.2014., 19:55   #1828
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Navikao kill for run nakrcan opremom i municijom, a ovdje nemoš ogranićen kilažom cca 50kg jbg. a ako se imalo bolje opremiš nemoš pokupit ni sa svih mrtavaca opemu jer nemoš trčati i pušeš ko danferica uglavnom skroz drugačiji pristup igri, a municije ni za lijek, a ja naviko 1000kom i deri nađeš poneki artifakt i sad još moram i kutiju nositi gdje da ga spremim uffff
Sad pala neka magluština nevidim ni 5m ajjooooj..... i uku lele....
Probao uzeti dalekozor i nije pod br.5 nemoš ga imati u inventoriju već jedino izbaciti jedno oružje iz slota da bi ga koristio jbg.

Hvala na pojašnjenjima i utjesi
Da,suosjecam se,u Complete modu i sl.modovima natrpa se municijom,medkitovima i artefaktima i nepobjediv si,jos skupis para za Exoskeleton i glavni si u zoni,no toga nema u Misery.

Koju si klasu odabrao,sve ovisi o klasi,nosivost,izdrzljivost,tipa Assault klasa nema negativnih efekata ako nosi preko 50 kg dok ostale imaju,zauzvrat ovaj moze pozderati da ga lakse oblaciti

Novina ti je da mozes dijelove mutanata prodavati ili koristiti kao nekakav tipa artefakata jer imaju raznorazna korisna svojstva tipa veca nosivost,resistance na toplinu,radijaciju itd.

Ne znam jesi li primijetio,ali nema instant medkitova,treba pricekati da on raspakira zatim da primijeni i tek onda polako krece healanje.

Uzas,igru su priblizili realnosti maksimalno na nesrecu nasih zivaca.

Za pocetak,dao sam video i prati da skupis stashove,dati ce ti poprilican novcani poticaj.

Stamina se brze trosi cim si vise natovaren i sporije se regenerira,jedina pomoc energy drink ili tablete kofeina.

Samo polako,takticki,nemoj trositi municiju bezveze jer je skupa i rijetka,a i oruzja brzo dotraju,korisni su oni tipovi sto iskoce prilikom loadinga.

blava je offline   Reply With Quote