View Single Post
Staro 08.02.2014., 19:20   #1826
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Evo poćeo igrati ali bogme toliko njesra kod trejdera za kupiti da neznam što uzeti glede repair-a oružja/helmeta sve nešto ozraćuje,i uglavnom ima kako dobrih tako i loših nuspojava, a pošto sam loš sa engl. nemam pojma što je što probat ću ali neznam hoću li imati toliko živaca i jako mala težina na assault koji sam izabrao jbg. probao tražiti gdje to barem malo promijeniti ali nije kao u ostalim modovima uffff
Ajde,ajde naviknuti ces se,tako je i meni bilo prvi par sati dok se ne ufuras malo.
Kad gledas za popravak pise ti za koji tip armoura,i bitno ti je gledati do koje degradiranosti armoura/oruzja popravlja,pripazi na to,a ovo ostalo ti je jednostavno voda/vodka/cigarete protiv radijacije i voda do jedne mjere ima hranjivu vrijednost,barem u igri,hrana spravljena od mutanata ti zraci,artefakti zrace osim ako nemas kontejner u kojem ga drzis...

nema tezine,zato se zove misery mod,igra ti stalno stavlja nove izazove...
ja sam najmanje do sada 100-tinjak puta reloadao,al je unaprijedjen,skriva se,koristi bombe,bjezi u raslinje da ga ne vidis,i cak te flanka...

ona ulja sluze za ciscenje i podmazivanje oruzja itd.
kazem daj ss sto ne znas i sto te zanima pa ti pojasnim...
blava je offline   Reply With Quote