08.02.2014., 11:47
|
|
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Autor Nybelung
Ovo je po meni pogreška. Novima je najbolje štediti kredite i što prije preskočiti prva 4 tiera. Ako se zapne može se u jednom danu odraditi.
75% posadu uzeti tek na 5. tieru, i onda ju s tim tenkom dogurati barem do 100% na primarni skill i jedno 50% repair-a. Na 6. tieru se već treba zadržati do otvaranja drugog skilla, odnosno dok na zapovjedniku ne proradi 6th Sense (6. čulo  )
Zašto preskakati 4. tier? Zato što je kaotičan, u pravilu ima težak matchmaker, ima gomilu užasno loših tenkova i nebalansiranih tenkova, a nije ni neka zarada na njemu.
Peti tier ima odličan izbor tenkova, koji su sposobni borit se protiv dva tiera većeg neprijatelja, bitke su također ugodnije i sporije jer je više HP-a u igri, a i zarada je puno bolja.
|
Istina, ali postali su mi sad fetiš tier 3 i 4, T-70 mi je bija zakon, odlićan top i sprida dinga pz 1c ko od šale pa sam na njemu doša do 80% prvog skila, T-80 gotovo isti tenk samo malo brže puca i ima mrvu depresije za razliku od 70, sutra kupujem t-34 pa ću na njemu izgrindat sixt sense.
Da, po četnicima najbolje ostati na tier 5 dok ne izgrindaju malo posadu i skupe love jer je kasnije onda puno lakše igrat veće tierove s dobrom posadom.
|
|
|