View Single Post
Staro 08.02.2014., 03:18   #5441
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
A koju sam ja grešku radija s posadama, na tier 7 stavim 50% posadu, a sad grindam na tier 3 ili 4 prvi skill pa tek onda idem dalje, skillove i perkove sam skužija da postoje tek kad sam wolverina ostavija u garaži za zaradu i posli 100% vidim neki plus kraj posade, a jao kad se sitim.
Ovo je po meni pogreška. Novima je najbolje štediti kredite i što prije preskočiti prva 4 tiera. Ako se zapne može se u jednom danu odraditi.

75% posadu uzeti tek na 5. tieru, i onda ju s tim tenkom dogurati barem do 100% na primarni skill i jedno 50% repair-a. Na 6. tieru se već treba zadržati do otvaranja drugog skilla, odnosno dok na zapovjedniku ne proradi 6th Sense (6. čulo )

Zašto preskakati 4. tier? Zato što je kaotičan, u pravilu ima težak matchmaker, ima gomilu užasno loših tenkova i nebalansiranih tenkova, a nije ni neka zarada na njemu.
Peti tier ima odličan izbor tenkova, koji su sposobni borit se protiv dva tiera većeg neprijatelja, bitke su također ugodnije i sporije jer je više HP-a u igri, a i zarada je puno bolja.
  Reply With Quote