Uzeo sam danas HTC one mini black...dobio sam ga za jako dobru cijenu i moram priznat da sam poprilicno zadovoljan.
OS je cist fluidan brz, nema lagga, VIPov bloatware se da uninstalirati
Dizajn je odlican, svidja mi se ovaj pomalo izduzen dizajn i u kombinaciji sa premium materijalima je bomba
Odmah sam ga bacio na 4.3. i Sense 5.5. (OTA update) i stvarno nemam zamjerki sto se tice nicega...OSIM:
Baterija je kriminalna, doslovce sam ga skinuo sa punjaca i nazvao frenda, razgovor je trajao 1min48sec..skinuo mi je 3% za to!!
Iskreno ne vjerujem da je tako losa baterija nego bi prije rekao da je do necega u softveru...viidm ekipa se zali po raznim forumima.
Iskljucio sam neke feature koji mu kao cuclaju bateriju, stavio wakelock gore pa cemo vidjet gdje je problem.
Mozda je problem i u signalu, uzeo sam Tomato (jer je mob lockan na VIP) i gledam i ne vjerujem, signal mi hvata 2-3 crtice (u 3g modu), dok u 2G ima pun signal.
Radi se o Dubravi...
Ne znam dal je stvarno ovdje tako los signal ili je problem u mobitelu, a nemam drugi mobitel koji prima microsim da bi probao...
Zato ide i moje pitanje sada...Koje su mi opcije za otkljucavanje? Sto gubim time? (osim garancije) i dal je postupak reversible?