Vezano uz temu-zanimljivo je da su se svi raskokodakali o alkoholu a mi smo zemlja koja troši nenormalne količine razno-raznih tableta koje i te kako utječu na vožnju.
Danas valjda svaka treća osoba ŽDERE Praxitene, Apaurine, razno-razne antidepresive i slično.
Na tome se bere velika lova, pola vozača piči okolo omamljeno a sad se kakti promovira da je bog-te-pita-kakav-bed ako ću ja ili netko drugi poslje ručka popiti Žuju
Vozim godinama, imao sam jedan teži i dva-tri lakša sudara i nijednom nisam bio pod uticajem alkohola.
Niti sam skrivio sudar.
Najbolji mi je bio tip koji je poslao pismo u Večernjak.
Veli on kako je 25 godina bio alkoholičar, već se ranom zorom vozio na posao ušlagiran, ali je siroče jadno kad mu je jetrica kolapsirala i kad je dobio lagani moždani promijenio mišljenje.
Pa se zahvaljuje obitelji na podršci i sav ozaren tvrdi kako svatko tko se zalaže za 0.5 nije ništa drugo nego alkoholičar
Jer da nije-mogao bi i bez 0.5.
Kaže govno od čovjeka koji se 25 godina nije otrijeznio, koji je napravio tako gadnu prometnjaču da je čudo da su ljudi preživjeli, kojem su djeca odrastala uz agresivnog oca alkoholičara koji ih je mlatio a ženu koja se nije usudila pisnut neću ni spominjati.
I sad takav pametuje po novinama za 0.5.
Ali se govno nije sam trgnuo i rekao "neću više", tek kada je pao u krevet i postao bespomoćan-sjetio se žene i djece.
Takvi su mi najbolji.
Agesivni, bahati, svaki dan jampi...i onda tek kad njih lupi po zdravlju počnu filozofirati...
Tko je normalan i inače-neće mu jedna Žuja pomutiti pamet i vozačke sposobnosti, tko nije taj će napraviti sranje u prometu bio pijan ili trijezan.