View Single Post
Staro 30.07.2005., 10:29   #36
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Gabre ALI, moram napisati jednu stvar vezanu uz "ministra Žužula, i njegovo objašnjenje zašto bi PDV trebalo smanjiti na 20%.. znate koji je jedan od glupih razloga koje je naveo? Da ja 20% LAKŠE RAČUNATI! crko sam od smijeha, i još uvijek ne mogu vjerovati koliko glupe osobe vode našu državu.. bolje rečeno glup je naš narod koji nasjeda na njihove kampanje i razna obećanja... [/B]
Taj isti nesretnik (ovo nije politika vec anegdota) je prije kojih
godinu,godinu i pol. Bio uvredjen sto ga je carinik u zracnoj luci
zatrazio pasoš, jer je zaboravio svoje diplomatsko "ordenje" i
taj carinik koji radi svoj posao i ima zenu i djecu se eto drznuo
zatraziti od njega da mu pokaze svoj pasoš. No kako je nas "velikan" jako "skroman" i vlada diplomatskim manirima otprilike koliko i natucanjem stranih jezika tako se on nasao toliko uvredjen da je ovaj doticni ostao bez posla. Ovo su bili puno puta demantirali, ali ovo je vidio covjek na licu mjesta koji je stajao iza njega i jos je naknadno zvao 101, da nebi ispalo da se nije desilo.

Vjerovatno je taj carinik vracen na posao, ali dovoljno je samo pomisliti o razini drzavnog tijela koja si dopusta ovakvo sirovo ponasanje.

Isti taj velikan nije bio u pola godine u stanju predati svoju imovinsku karticu, ali jamacno ce imati prvi ruku u zraku za izglasavanje obveze imovinskih kartica za sve gradjane
Visage je offline   Reply With Quote