View Single Post
Staro 06.02.2014., 13:55   #13
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Ovaj jopis je ekspert za sve moguće teme na forumu...
Imaš problema nekakvih? FYI sudjelujem u 10ak tema na cjelom forumu, ako su to sve moguće teme kojih je nekoliko tisuća, moj bad, prijavi moderatorima.... Osobne frustracije liječi kući, ne ovdje. Nea znam osobno, zato takav stil pisanja i zahebancije s njim, ako to već nisi do sad shvatio pošto vidim da me pratiš

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Iz nekog razloga su mi i DAC i M-Audio eksterna zvučna pucali povremeno (probao nekoliko kabela od 2m) dok nisam uzeo neki kvalitetniji.

Ne kvalitetniji po zvuku jer je to glupost, nego je problem u izolaciji. USB pati od problema galvanskih struja (prijatelju kojem stan nema riješeno uzemljenje kako spada svako malo krepava usb headset).
Problem izolacije dolazi do izražaja kod usb kabela s ebaya od 0.5$, kod kabela od 1m dužine od iti jednog brandname proizvođača to se ne događa. Ako ne vjeruješ, poslat ću ti 5-10 najobičnijih usb a-b kablova od printera pa testiraj
Problem uzemljenja ili loše riješene struje u kući/stanu je opet nešto sasvim deseto što nema previše veze s mojim objašnjenjem gore, jer je to nešto što treba riješiti vlasnik računala i kuće/stana, ja osobno ne bi živio u kući i koristio računalo od nekoliko tisuća kuna u strahu da će mi neuzemljena struja skurit nešto u kompu ili periferiju
NHF

Neo - mislim da bi taj bandridge gore mogao biti u jokera u tehnomarketu, prošetaj kad stigneš, ionako je hgspot odmah tamo....