View Single Post
Staro 06.02.2014., 11:03   #1489
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
a tebi je normalno, da oni jednu komponentu mjenjaju dva tjedna ili tjedan dana? sory meni nije, to neka oni riješavaju s uvoznikom a meni neka daju odmah nešto što im je na lageru, to je jedina logika koja kod mene pali, a ne da ja čekam njih i uvoznika. nemam komp, a treba mi primam e.mail naruđbe koje ne mogu baš preko mobitela objašnjavat i odgovarat. zato sam nestrpljiv, jer nije baš da mi se čeka dva tjedna da riješe zamjenu tog proizvoda.
To jest normalno. Ako želiš išta brže, to se plaća. Najčešće takve komponente niti stoje na lageru niti imaju odobrenje servisa za zamjenu.

Citiraj:
očito je procedura za te stvari komplicirana, a ja stvarno nemam živaca to toliko čekat, da ne govorim da moram nabit barbara do paragon 100 prije ekspanzije da pokupim one bonuse, sada sam na 83 i ne mogu igrat, sve se urotilo protiv mene, smak svijeta je blizu.
Nikog nije briga imaš li živaca.

Citiraj:
ma znam da u rijeci nema, .ebote blago ovim purgerima pa oni imaju dućana ko u priči, meni nije jasno kako to da mi imamo tako malu ponudu i sve je više manej skupo a ne ko u purgerlandu gdje imaš po 200-300 kuna jeftinije komponente, ne moraš ni ići u EU niti naručivat poštom jer su cjiene praktički iste ko i vani, a i lakše je riješit ovakve probleme ako nastanu ne moraš ništa slat poštom već pošalješ u lokalni servis, lijepo je biti purger.
Problem je što se lokalnim trgovinama ne isplati imati velike lagere, a marže su iovako male. Nažalost nisu neka vremena za prodaju hardvera.