06.02.2014., 11:03
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor praskatonick
a tebi je normalno, da oni jednu komponentu mjenjaju dva tjedna ili tjedan dana? sory meni nije, to neka oni riješavaju s uvoznikom a meni neka daju odmah nešto što im je na lageru, to je jedina logika koja kod mene pali, a ne da ja čekam njih i uvoznika. nemam komp, a treba mi primam e.mail naruđbe koje ne mogu baš preko mobitela objašnjavat i odgovarat. zato sam nestrpljiv, jer nije baš da mi se čeka dva tjedna da riješe zamjenu tog proizvoda.
|
To jest normalno. Ako želiš išta brže, to se plaća. Najčešće takve komponente niti stoje na lageru niti imaju odobrenje servisa za zamjenu.
Citiraj:
Autor praskatonick
očito je procedura za te stvari komplicirana, a ja stvarno nemam živaca to toliko čekat, da ne govorim da moram nabit barbara do paragon 100 prije ekspanzije da pokupim one bonuse, sada sam na 83 i ne mogu igrat, sve se urotilo protiv mene, smak svijeta je blizu. 
|
Nikog nije briga imaš li živaca.
Citiraj:
Autor praskatonick
ma znam da u rijeci nema, .ebote blago ovim purgerima pa oni imaju dućana ko u priči, meni nije jasno kako to da mi imamo tako malu ponudu i sve je više manej skupo a ne ko u purgerlandu gdje imaš po 200-300 kuna jeftinije komponente, ne moraš ni ići u EU niti naručivat poštom jer su cjiene praktički iste ko i vani, a i lakše je riješit ovakve probleme ako nastanu ne moraš ništa slat poštom već pošalješ u lokalni servis, lijepo je biti purger. 
|
Problem je što se lokalnim trgovinama ne isplati imati velike lagere, a marže su iovako male. Nažalost nisu neka vremena za prodaju hardvera.
|