View Single Post
Staro 06.02.2014., 00:29   #5404
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Ok, dok sam gledao sam stavljao neke zabilješke, baš me zanimaju i druga mišljenja.

1. Prošlo 3 minute, nisi se iz spawn point pomaknuo, čak su i TDevi krenuli naprijed. U ovoj borbi si top tenk, i moraš igrati agresivnije.

2. Na VK3002 si trebao pucati kad je imao turret u stranu a ne kad je prema tebi okrenut. Iako je za taj tenk svejedno, uvijek možeš dingati, a nepotrebno.

3. Nemoj turret usmjeravati na tenkove na minimapi koji su ti van viewrangea, ili ti hrpa zgrada smeta. Trošiš vrijeme, a ništa ne dobivaš.

4. LoL, pa nije ti ovo fejsbuk da šalješ razno razne statuse svojima i njihovima (Tiger2, do not bother to shoot, lol, ovu još nisam vidio )

5. Trebao si riskirati i pucati na T32 (10:25), vjerojatno bi ga pogodio.

Sve u svemu, imao dobru ekipu, no da nisi izgubio onih 3 minute, i da si bio agilniji, mogao si ziher toga više sam postići. Ovak ti je ostatak ekipe pobrao tvoje potencijalne pogotke, i ti si skupljao ostatke, a treba biti naopako kad si među prvih 5 tenkova na popisu. Preoprezan si bio.