Citiraj:
Autor Bubba
Ne, pitam za on site jamstvo - tip jamstva u kojemu se krajnji korisnik pozove na isto, a tada ovlasteni tehnicari dolaze na lice mjesta (on site) i izvrsuju popravak ili preuzimaju te dostavljaju novi uredjaj ukoliko popravak nije moguce otkloniti na licu mjesta.
No vidim sve vrli poznavatelji od ovih grlatih i glasnih, samo su sramezljivi pa se nece javiti da nam rasvjetle kako to super funkcionira.
|
Evo da ti ja prikazem kak je to kod mog della pa se mozda i koji jabcar javi. U ponedeljak ujutro zovem dell: bok crklo mi je to i to. Izvrtel sam te i te testove da potvrdim. Smem sam izvadit gpu van da morem samo integrirku koristit da se komp ne rusi dok ne dojde novi gpu, ak niste sigurni u svoje znanje mozemo vam poslat tehnicara u roku sat vremena da vam izvadi da mozete nesmetano radit. Nema problema mogu sam. Nema problema mladi gospon, ali moram vas upozorit ak nekaj ostetite nemate jamstvo na taj dio. Ocekujte u petak da smo kod vas s drugom grafom, nazalos u hrv nemozemo ispostovat next business day jer istu saljemo iz nizozemske, kad vam pase a da nije poslje 5? Tad i tad.
Dosli i zamenili grafu 
i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
|