View Single Post
Staro 05.02.2014., 22:17   #3244
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Jedan tip za bnetovce

Imam 3d paket , osnovni+telefon+12 mbita flat...korisnik sam vec 4-5 godina...split
Davaju samo analogni signal ako imas osnovni paket
i sad kupili mi doma samsungovu 3d televiziju,slika ocajna...zvali bnet,da ocemo digitalni signal , kazu nema sanse, samo ako uzmete prosireni paket
(dodatnih 40-50kn misecno a i osnovni nam je previse,tv se malo gleda)

Malo gleda po njihovim stranicima,i vidia opciju videteke za 1kn zauvik, tako nesto,placas samo ako narucis film...i narucia ja videoteku, dosa lik,donia 2 nova uredjaja, pospaja sve (cak daa ekstra kabele,tipa hdmi 5 metara i sl), sad ide digitalni signal,pun k programa u HDu , a i dalje osnovni paket
tako ako vas zajebaju za digitalni signal,samo narucite videoteku
moraju doc,stavit digitalni, a ne placas nista...

Inace san zadovoljan sa bnetom...thomson je super, 2 kompa na njemu direkt, lap i 2 smartphona na wifi,sve super ide
btw ruter se placa 30 kn misecno,ali nakon godine je tvoj,i vise neplacas...tako nesto...godine ili dvi,nisan siguran...
prije davno sam imao onaj S-A webstar(tm) koji je crko ,svaka slicnost s nickom je namjerna xD
Brzina 1.3 MB/s downloada, i uvati 60-70 KB/s uploada (torrent)
Hmm, ja doma imam iskon ali televizija je od bneta(osnovni paket kabelska) i slika je ka sta i sam kazes - g*vno. Mislis da bi i kod mene funkcioniralo to sa videotekom?

Do kad to traje za jednu kunu, moze kakav info malo o tome? Zvuci mi previse easy