Sinoc poceo gledat Mulholland Drive, ali zaspa nakon 20 min (wtf, inace nikad ne spavan kad gledan film) veceras, ponovo
Gleda Escape Plan, nategnut americki film, ali fora je vidit film di covik "testira zatvore" -->
Citiraj:
Autor bixsy the king
All Is Lost...Robert Redford kao jedini glumac koji se pojavljuje u filmu. Gluma vrhunska...film je posvajao neke nagrade pa sam ga upravo zbog toga i pogledao. Meni se jako svidio zbog "survival" teme i mogu reći da je zaslužio visoku ocjenu barem s moje strane... 8/10 !
|
Gleda san, ali samo mogu rec da je ok. Ok film je o prezivljavanju, ali sta me zasmetalo a neman pojma o nautici i navigavanju, majstor u zadnji cas radi, a vidio je da plovi u oluju. Skripo je brod s malo vlakana (wtf), kralj je zaveza life raft za brod koji se potapa na oceanu i isa je spavat (WTFF) ode brod ode i Redford. Jos jedna pizdarija, lik pali bengalku u sred oceana i misli da ce ga jebeni brod od 300 metara vidit (wtf), pravi antenu a radio je crka. Mislin nazivcira me je jer ja amaterski bi bolje postupio.
Sinoc poceo gledat Mulholland Drive, ali zaspa nakon 20 min (wtf, inace nikad ne spavan kad gledan film) veceras, ponovo
Gleda Escape Plan, nategnut americki film, ali fora je vidit film di covik "testira zatvore"
|