Kad već predstavljamo rodbinu, evo statsi moje mlađe sestre nakon 3 kile bitaka:
Naravno, igra sve sama, čak nikad ni ne sjedim pored nje. Ja sam joj objasnio kako posade rade tj. koje skilleve da uzima i kojim redom da istražuje module. Smiješno mi je bilo kad me zvala telefonom da je otvorila novi skill i da je od uzbuđenja zaboravila šta treba uzeti. Željela je igrati samo njemačke tenkove (
Fascist Box Tanker), ali sam ju uspio nagovoriti da odigra malo i T1 HT i T2 LT. Sad su joj baš ta dva amerikanca najdraži tenkovi. Ima s njima 54% tj 57% WR. Na Tiger I i Tiger II ima 53% i 55%.

Općenito joj dobro ide s tenkovima kojima ne fali penetracije i koji imaju nešto frontalnog oklopa. S mediumima i undergunned tenkovima tipa T32 i Pz III/IV se ne snalazi, u istu kategoriju idu i svi tier 3 i tier 4 tenkovi.
Ovo joj je prvi shooter bilo kakve vrste, do sad je igrala samo Simse i FB Farmu.
Ona mi je benchmark. Ako gamer s XY godina iskustva ne može bit bolji od nje onda mu nešto nije u redu s glavom.