Citiraj:
Autor BladeRy
Al mozes ti igrat ko sam bog, ako ostatak tvog tima pogine ko leming train, koje shanse imas? Da, mozes napravit sta dmga, mozda i ubit nekoliko, al swarmace te kad tad.
Takve runde frustriraju do boli.
Slazem se za iskustvo i sve sta si rekao,da dodam, isplati se kad dodjes do nekog tenka pogledat par reviewa/igri po netu, Jingles, QB & co, malo istrazit mape za dobrim pozicijama za scout/snipe.
Ima tona rupa po mapama da ti samo turret viri i da mozes sijat smrt kako hoces koje mi nikad nebi pale na pamet da nisam vidio ekipu kako ih koristi.
Jos ponajvise shema sa grmovima i nevidljivim tenkovima, sta ekipu najvise zbunjuje, a toga ima objasnjeno po netu na tone.
|
Ma,najbitnije je napravit NEŠTO...a nešto se uvijek da napraviti

Najviše "boli" za statistiku kad ne napraviš ništa,čim nešto napraviš,lakše je održavat nekakav prosjek.
Primjer - odigraš prvu 4-5 killa,3-4k damage...pobjedite,odmah WN na 3000+,ako iduće dvije ne napraviš ništa,ode WN na 1200 u roku keks...ako napraviš NEŠTO,već je to druga priča...barem 1 kill,nešto damage-a,bilo što...a uvijek se može napraviti nešto,lakše održiš svoje perf.
No,naravno,dogodi se da ne uspiješ napraviš baš ništa,meni također naravno,ali ako ti se to događa često...(kad si u turbo lošim timovima)
Ja sam najviše napredovao upravo od kad redovito pratim Jinglesa (Bohemian Eagle),The Rising Sun,a posebno i osobno smatram da sam najviše popio "znanja" od QuickBaby-a...to je bila neka prekretnica iz prosjeka u iznad prosječnog igrača...fakat sam puno naučio,ali sam bome i pogledao hrpu videa,replaya,review-a...
Čudno je zapravo koliko filozofije oko jedne obične PC IGRE,to sam pokušavao objasniti ženi dok se durila dok bi igrao i živcirao se,umjesto da gledam s njom TV,yeah right...sad su joj neke stvari jasnije,sad me za svaku sitnicu zove da pomognem,kako ovo kako ono...

A najjače mi je " PA TKO ME GAĐA ??? " ROFL!!!
Isto tako mi je jak frend totalno,inače je loš igrač i to...zna ga Mitra (Bokinho

) , frajer uđe u grm,sve ok...a kad gledaš u grm iz perspektive neprijatelja,jedno 1 metar tenka mu viri iz grma i čudi se kako grm ne šljaka...ha-ha.
Citiraj:
Autor Ecips Dlo
To je razlika između dobrih/prosjecnih igraca i odlicnih igrača..
odlican igrac ce i u losem timu donijeti prevagu te uciniti sve da protivniku onemoguci laganu pobjedu dok prosjecan igrac ipak nema takav pregled igre i pametno (re)pozicioniranje..
i jingles i qb su meni osobno prosjecni igraci...dobri za tutorial kako postati ~1200wn7 igrac,ali losi ako oces ista vise od toga...
|
Jingles je loš igrač,da se razumijemo

QB zna puno o igri,općenito...a sad kako radi "na terenu" neznam,pokazuje samo dobre partije...no da zna puno zna.
Niti jedan od njih od tebe neće napravit neznam kakvog igrača,ali će ti dat neke osnove,neko znanje,usmjerit način razmišljanja...
Jingles je for fun lik,za zaj...smijat se,no napravi i on dobar review.