Dottore nema smisla Pm-at se,ovdje je tema WOT-a...
Citiraj:
Nisi shvatio, oni mene lako buše na daljinu. Kad idem u slučajnu bitku stalno me stavljaju među Tier 9. Tamo gubim često. Jedan pogodak i mrtav sam. Protiv njih nemam šanse, makar zaobišao i pucao na motor. Nula šteta.
A kad ulazim među Tier 3-5, oni me lako pogode 5 pogodaka. Ja također njima pogodim ( nijedan promašaj ) ali nula štete. Samo bočna i zadnja strana gađam. Razumiješ me? Sa topom 122 mm D-25T nula bodova tijekom vikenda. Sad je proradila šteta sa tim topom.
Prošli tjedan je bilo jako kobno. Skrivam se iza grma, iza uništenih tenka, spotam, tražim pomoć ( tu nitko ne reagira ), zahtjevam vatru na neki tenk. Kažem ti, timska igra je nula bodova i svi jurišaju ko sivonje bez pola mozga pameti.
Ne vrijeđam te, niti ne pokušavam. Jednostavno ne ide. Prošli tjedan, po radnim danom imao sam 30 uzastopnih pobjeda po 2-4 uništenih tenka dok ne počinje vikend.
Možeš dokazati da sam noob i puno toga ali mislim da si ponegdje u krivu.
Sada skupljam BL-9. Nabijač topa, stabilizator i ventilacija će strpiti dok ne skupim dovoljno. ( u gubitku sam 150.000 tjekom vikenda i trenutno imam 320.000 novčanica ) http://wiki.worldoftanks.com/IS-3
|
Shvaćam ja igru jako dobro,isto tako shvaćam kako igraju novi igrači s 1500 borbi,dovoljno mi je prisjetiti se sebe i svih koji su i kako igrali s 2k borbi...
Popravit ćeš se ako se budeš trudio unaprijedit vlastite skillove,ako budeš tvrdoglav misleći da gubiš zbog tima,nećeš.
Statistika govori sama za sebe -
moraš biti bolji,ja isto grindam nove tenkove,isto upadam protiv većih tiera od sebe,isto upadam u kretenske timove,a opet imam "LEGEND" statistiku dugo,dugo vremena,a kad imam loš dan,kada nisam zadovoljan kako sam završio dan,bude oko 1800 WN,"UNICUM".Cilj mi je svaki dan biti iznad 2k.
Dakle može se,ali ti za to treba iskustva i znanja.Ja isto budem u timu koji bude poražen 15-3,ali uvijek nešto napravim...
Ali ja sam bio na 900 eff kada sam imao 4500 borbi,a 350 eff kada sam imao 900! Jednako sam razmisljao,debili ovo-ono,na kraju sam shvatio koliko sam se loše kretao,loše odluke donosio,gađao gdje ni s goldom nebi probio itd...
Ako nemaš top gun,ako nisi top tier,moraš se prilagoditi toj situaciji,poznavat mapu,tkzvn "situational awarness".
"Know your weaknesses and strengths",jesi li siguran koliko dobro poznaješ tenkove koje voziš? Ja s 1500 borbi pojma nisam imao,ma ni s 3000 borbi,šta je view range uopće,a kamoli sidescrape!
Na temelju vlastitog iskustva UVJEREN sam da je problem u tebi,i samo tebi,možeš puno napredovat...igra je takva da ti jednostavno treba barem 6000 borbi da tek počinješ shvaćaš istu,ima jako puno faktora koji utječu na razvoj i tijek borbe.
To što tebe izrešetaju iz daljine a ti pogodiš 5 puta s 0 damage,to sigurno nije BUG,kako bi Jingles rekao "ur doing it wrong",kužiš...
Ako si u grmu i vidiš da nemaš nikakav support,onda nemaš za koga ni spotat,mjenjaš lokaciju...ako nisu na točki A,onda su na točki B,ideš tamo...jbg...ponekad ostane cijela strana prazna,ponekad nitko ne izađe iz cap-a...svašta se dešava,ali poznavanje mape u detalj je jako bitno ako želiš "rasturat",mape nisu napravljene bezveze...i puno mapa ima strašnih OP lokacija gdje si doslovno car,dakle treba znat kako koje brdo iskoristi,rupu,izobličenje...itd.
Zato kažem,jako je puno faktora,možemo razvlačit priču u nebesa...
Tim ti može utjecat na WR kratkoročno,dugoročno je u tvojim rukama,ali tim ti ne utječe na statistiku u smislu EFF,WN...
Puno sam ja živaca potrošio i frustracija,to jednostavno moraš proć