Tema: War Thunder
View Single Post
Staro 05.02.2014., 00:12   #119
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Jel imate kakvih preporuka za pocetnika, jel bolje igrat sa đojstikom (logitech Force 3D Pro) ili sa mišonjom?

Probao sam prvo sa mišom ali imam osjecaj ko da vozim biciklu sa nogama a rukama okrecem pedale, pa sam se vratio svom vjernom đojstiku pa sad ide maaaaalo bolje ali me jos ruse ko fazana, na 1 oborenog ja popušim pet ljubljenja zemljice.
Poceo sam sa njemcima i zapravo sam jos u pelenama, kad gledam ekipu na jubitubiju vidim da vecina vozi sa mišom, tj. nisam jos našo vide di neko vozi sa đojstikom.

Moje ime je FranjDoberman pa ako me ugledate ne mojte odma ispraznit šanžer u mene dajte mi bar ostavite jos koji okret.

+ jel placanje kredita moguce preko mobitela, bas ne volim davat brojeve kartice + trenutno je i nemam aktivnu.

Fala pozdrav i vidimo se na virtualnim nebima

ps- igram je na masini Q6600 + GTX 460 1 GB + 4 GB RAM-a, igra leti na srednje visokim postavkam na rezi 1920 x 1200
U ovom pocetnickom "Arcade modu" (i ja se smatram još početnikom iako zveknem tu i tamo i po 10 airkillova ) se valjda igra tako sa mišem, koliko sam skužio Joystick je preporučen za ove ozbiljnije, u simulator i realistic battle modu.
Koliko sam čitao, u početku su rusi najjači as I-15 i I-16 jer imaju mnogo jači firepower (4x7,7mm u odnosu na 2x7,7mm), a u kasnijim Tierovima vladaju britanci sa Spitfire-om

Moj nick je BLOpis, sad ću te dodat
Sam Fischer je offline   Reply With Quote