View Single Post
Staro 04.02.2014., 15:41   #5151
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ne znam što misle pod tim "nemaju pravo povrata" - valjda na onih njihovih 8 dana za kupnju u trgovini?
Nisam siguran ni ja, siguran sam da tamo piše no nisam siguran u kontekst jer trenutno nemam njihove uvijete jamstva pri ruci, i ja pretpostavljam da se tu radi o njihovoj usluzi.

Eto toliko texta smo ekipa izmijenili, lol, samo zato jer se nekad neke stvari krivo shvate, a upravo sam počeo tu pisati radi toga da ljudi nebi neke stvari uzimali zdravo za gotovo jer svima je jasno kakvi su zakoni RH. jednostavno nisu isti za sve koliko god netko rekao drugačije, i jedini način da se na neki način osigurate, a da usput nebi proljevali krv, čuvajte račune i kutiju u kutiju.

Na taj način ja osobno nikada nisam imao problema pri jamstvu i uvijek sam imao "zdravu" komunikaciju (mail/telefon) sa bilo kojim servisima, nebitno sada kojima. Istina da su se neke stavri ponekad odužile ali svjestan sam da nisam jedini na svijetu i da ima drugih reklamacija prije mene, a pošto je sve bilo unutar zakonskog roka nemam šta cmoljiti =)
virus1 je offline   Reply With Quote