04.02.2014., 15:19
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor virus1
Joj vidim da se uopće nismo skužili, netko je bio tu ili u drugom postu bio pitao vezano za ambalažu i jamstvo, jer kao njemu je problem čuvati kutije, a rekli su mu da obavezno sačuva jer inače problemi sa jamstvom,... dok mu je netko na to citirao zakon iz članka 14
(4) Trgovac mora na zahtjev potrošača zadržati ambalažu prodanog proizvoda. evo u tome je sva nebuloza, dvosjekli mač, nedorečeno/nepotpuno???
Piše ZADRŽATI ???
Što se linksa tiče oni to rade i danas uz svoj račun dobit ćete i zahefatne uvijete jamstva gdje sve to piše, nisam ja to izmislio, oni tamo to imaju napisano, još imaju i pravnu službu unutar firme pa tako valjda znaju što rade.
P.S, ja nisam vladin službenik niti odvjetnik niti ništa slično, samo sam na opširniji način htio ljudima sugerirati da ako im STVARNO nije toliki problem sačuvati ambalažu, neka to naprave radi sebe. =) /cheer
|
Tako je, zadržati i raditi što žele s njom. Ambalaža ne smije biti trošak kupca.
Inače, pravne službe (za koju sumnjam da Links ima jako razvijenu) zna jako dobro što se smije i što ne, posebno u ovakvim situacijama. Samo zatraži službeno očitovanje od njih.
|