04.02.2014., 14:56
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor virus1
Isto tako u slučaju i da reklamirate artikal bez ambalaže i bundlea i sve bude ok, možete isto tako očekivati da ćete natrag dobiti artikal zamjenski/novi u static vrećici isto tako bez ambalaže i bundlea, pa ako vam se to sviđa izvoliš.
|
Naravno. Niti netko traži niti zakonski treba.
Citiraj:
Autor virus1
Određeni dobavljači na žalost inzistiraju na ambalaži jer im tako diktira proizvođač,
|
Koji to, točno, imenom?
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
U zadnje vrijeme mi komponente redovito stižu bez jamstvenog lista (a dogodi se da ga onda ti isti traže kod reklamacije  )
|
To je katastrofa.
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
E da, nedavno su mi za pokvaren disk poslali od drugog proizvođača bez da su me obavijestili, pitali jel mi paše ili nešto treće? A još sam lijepo i u mailu i na A4 papiru koji sam slao skuša sa artiklom, napomenuo da me kontaktiraju. Iskreno ne znan šta zakon kaže po tom pitanju, al meni je to ciganija 
|
Ne može drugi proizvođač bez pitanja.
Citiraj:
Autor virus1
Evo Vam primjer, Links na svoj račun ima zaheftane jamstvene uvijete gdje piše da monitori, printeri i konfiguracije NEMAJU PRAVO POVRATA, niti njihovih 7 dana od kupnje niti onaj zakonski o raskidanju ugovora jer Vi ste taj dokument pri preuzimanju potpisali i eto vam HR zakon, isto tako, u zakonu negdje piše da je prodavač obavezan čuvati ambalažu na zahtijev kupca no nigdje ne piše da prodavač tu uslugu nema pravo naplatiti i u suprotnom ako kupac ne želi platiti, prodavač ima pravo odbiti kupčev zahtijev =) lol i zakoni.
|
Potpisao si zaseban ugovor o posebnim jamstvima i direktno kršio ZOO?
Volio bi vidjeti ijedan takav.
Citiraj:
Autor virus1
Može prijatelju jer reci mi logički, zaključi malo koja budala bi čuvala ambalaže, skladišni prostor je besplatan??? Nemojte citirati zakone iz konteksta, ovo je sigurno provijereno, Prodavač nesmije odbiti ali ima pravo naplatiti uslugu skladištenja ambalaže.
|
1. Zašto bi čuvao ambalažu?
2. Kome bi što naplatio?   
|