Citiraj:
Autor virus1
Nismo se razumijeli, zato sam i naveo gore 2 vrste usluge u roku 7/8 dana pročitaj, Njihova usluga što se samog Linksa tiče i ona druga zakonska.
|
Ne razumijem o čemu točno pričaš, pojasni, kakve usluge od 7 i 8 dana?
Citiraj:
Može prijatelju jer reci mi logički, zaključi malo koja budala bi čuvala ambalaže, skladišni prostor je besplatan??? Nemojte citirati zakone iz konteksta, ovo je sigurno provijereno, Prodavač nesmije odbiti ali ima pravo naplatiti uslugu skladištenja ambalaže.
|
Ako postoji zakon koji kaže da prodavač mora zadržati ambalaže, kojom logikom onda on može tu uslugu naplaćivati? Ne može.
I ne znam o kakvom skladišnom prostoru pričaš, prodavač može tu tvoja ambalažu koju je zadržao iste sekunde baciti u kontejner, a ne skladištiti.
Citiraj:
Autor pilgrim_23
Ma objašnjavao sam već ja njima svašta.
Vele da bez zapisnika od servisa da je uređaj neispravan ne mogu odobriti ništa, ni zamjenu ni povrat..
|
Pa valjda si morao dobiti zapisnik kad si predavao/uzimao sa servisa, zato ti i kažem, nemoj ti sam nositi na servis jer te vozaju, nosi u dućan i nek oni rješavaju sa servisom, a kad se vrati sa servisa u trgovinu nemoj preuzeti ako je neispravan.
Znam da su te već izvozali ali kad si u startu napravio neke greške.