Citiraj:
Autor wooden
Taj povrat proizvoda u roku od 8 dana kod linksa je njihovo interno pravilo i to nema nikakve veze s zakonima u HR, samim time mogu ga uvjetovat kako god žele jer ionako je taj povrat njihova dobra volja. Naravno, pričam o kupnji u trgovini da mi ne bi opet netko citirao kupnju na daljinu.
|
Nismo se razumijeli, zato sam i naveo gore 2 vrste usluge u roku 7/8 dana pročitaj, Njihova usluga što se samog Linksa tiče i ona druga zakonska.
Citiraj:
Autor wooden
Prodavač tu uslugu ne može naplaćivati i ne može odbiti kupčev zahtjev, to je tako jasno.
|
Može prijatelju jer reci mi logički, zaključi malo koja budala bi čuvala ambalaže, skladišni prostor je besplatan??? Nemojte citirati zakone iz konteksta, ovo je sigurno provijereno, Prodavač nesmije odbiti ali ima pravo naplatiti uslugu skladištenja ambalaže.
@pilgrim -> kao što je kolega preporučio otiđi u trgovinu, objasni, valjda će biti razumni i imati vremena riješiti tvoj problem pošto ti je već 3 puta da te vozikaju, nek zamijene za neki sličan istih ili boljih karakteristika ili zamoli povrat sredstava ako će ti ići ususret ili jednostavno za taj iznos uzmi nešto drugo.