View Single Post
Staro 04.02.2014., 14:05   #24
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Upravo se u tome i krije cijela filozofija, Links cilja na one kupce koji ne kupuju online, nemaju pojma o drugim webshopovima, niti se toliko razumiju u računala, a takvih je 95%.
To što mi ovdje svi znamo za sve moguće trgovine, za nabavu.net i sl. stranice ne znači da se i ostali ljudi snalaze u tome, nisu kupci hardvera samo članovi pcekspert foruma.
Ne bih se složio s tobom. Evo, ja osobno kupujem svakih mjesec/dva opremu, s time da imam 6 stolnih računala, koji rade u prosjeku 16h dnevno. Dosta često mijenjam nešto, kupujem novo, bla bla.

90% kupujem u Linksu. Nije mi veći problem dati više para zbog:

1. Odnosa s kupcima

Non stop kupujem u Puli i u Rijeci, i u jednom i u drugom shopu me znaju. Dapače, znali su mi sami prodavači u Linksu ukazati na neke možebitne akcije koje su mi bile OK.

2. Garancija

Ista stvar mi je s Linksom ili nekim IT shopom (kupovao sam u ADM-u i Protisu). Links mi je više puta izašao ususret, prihvatio garanciju makar je mogao naći načina da je ne prihvati. I mogao sam se dogovoriti s njima.

U ADM-u sam do sada potrošio oko cca 6000 kn na razne licence i game podlogu..u Protisu sam kupio grafičku, slušalice za mob itd..kod Uzija shop sam trenutačno kupio samo jednu grafičku, ali budem i dalje tamo kupovao.

Nekada nemam vremena za čekati da mi nešto dođe par dana, lakše mi je uzeti 30 minuta vremena, otići u Links i uzeti to i platiti 20 kn više. Znam da ako mi se bilo što desi da će mi oni to i srediti.

Da mi je razlika 200kn, uzeo bih u drugom shopu (primjer HD 7870 u Uzi Shop koja je bila na akciji)...ali ako nije, na parsto kuna nije mi problem platiti 50tak kuna više.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote