View Single Post
Staro 04.02.2014., 13:43   #23
kolibri
Premium

Datum registracije: Oct 2013
Naletio sam na ovu temu proučavajući malo tematiku oko msan partnerstva.
Uglavnom, radi se o tome da se uključim u tu priču sa msan partnerstvom. Naime, kako radim u privatnoj IT firmi (software) s godinama sam skupio dosta poznanstava i kontakata, rekli bi neki IT renome u svojoj okolini, gradiću. I sad, svako malo me netko pita za neki hardveraj, komp, laptop i sl. I ja tako redovito proslijeđujem te zainteresirane u jedan IT dućan u susjedstvu koji je, skužio sam, Msan partner i koji radi na principu: "hoćete komp? da vidimo... ima ga na lageru (msan webshop), platite (avans ili sve), naručimo, stiže sutra. bla bla..."
I sad se ja pitam, što ja ne bih otvorio jdoo ili obrt i postao partner msan-a?
Pitanje je sad, da li to košta, koliko košta, koji su moji preduvjeti koje moram zadovoljiti da bih postao njihov partner? Pretpostavljam da se Msan-u živo fućka kome će oni prodati nešto. Meni kao novom partneru ili postojećem.
A ja bih, ako još malo jače zapnem, u slobodno vrijeme mogao uprihoditi dodatnu zaradu radom poslije posla i sl. Zadovoljni svi osim lokalnog IT dućana . I država (porezi) i kupac (ja ga savjetujem i nabavljam mu) i ja (dodatna zarada).
Ima netko da ima takvih iskustava?
kolibri je offline   Reply With Quote