ja dobr za tebe ako nekom pomažeš.
Meni se po selu priča da bi si crveni križ mogao istetovirat na čelo. Ako nekom treba pomoć onda obično ljudi zovu mene. Imaš 1001 čovjeka koji će ti to potvrditi. Od smrtnika, MUPa, HVa, MP, MO, vrtića, škola ... i neš vjerovart njima radim đabe. Okolo sam poklonio, dao, sredio, pribavio komponenti za kompove za ko zna koliko ljudi. Pomogao skoro svakom tko me je pomoć trebala i izašao mu u susret, kupio komponentu u Zagrebu jer kod njega nema, nešto poslao i nikda nisam tražio pare za to što sam kupi već sve odgađam za pive kada budem u prolazu ... i da ljudi sa PTSPom NEMAJU pravo na vozačku isto kao niti plavojka na neurolepticima u kancelariji i bilo tko na haldolima, leponexima, Seroqelu i ostalim lijekovima. I nitko ko ima više od 0 promila u krvi NEMA pravo sjest za volan i voziti se okolo. Zašto ? Gle JEBE SE MENI za tu BUDALU koja vozi u takvom stanju, ja se brinem za sebe i druge. Ko god tvrdi da može voziti kako treba nakon 1 pive bez obzira kaj ima i 200 kg žive vage treba mu uzet vozačku, jer NE MOŽE! Točka nema pogovora ...