View Single Post
Staro 04.02.2014., 11:50   #504
4etich
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2012
Jes, its mi agen, i kupio sam već onaj komp i nadogradio i onaj koji sam tražio 2013, a sad mi treba još jedan.

I da podijelim iskustvo uz taj komp koji sam prvi kupio (a može se vidjeti lijevo) jest da me izvrsno služi, osim jedne male sitnice: pretežno radim u ArchiCAD-u i prilikom selektiranja više elemenata u 3D-u, kad se klika više elemenata jedan za drugim, događa se da malo zapinje i to najviše na početku, više kad je model veći, kao da mu treba malo vremena da se "probudi". Ja si nekako mislim da je to zbog procesora, ali nisam siguran, možda je i do grafičke s obzirom da je gamerska a ne prof. Ako ima netko neki komentar vezano uz to dobro bi došao da još nekaj naučim..? (Za ArchiCAD sam turbo expert radim jako brzo, koristim gomilu shortcut-sa, stalno radim u 3D-u, itd. pa me zato malo smeta. Naravno mislim da netko tko nije tako brz ne bi to niti primijetio i s obzirom na cijenu i ostale performanse npr. u rendering-u komp mi se stvarno višestruko isplatio.)

E vidiš, to nisam znao da je OEM sve isto i da kad mijenjam matičnu samo nazovem Microsoft...to fakat nisam znao i zato je dobro da tu provjeravam jel

U tom sl. ne retail Win, ali svakako Win 8.1. jer su nam svi ostali takvi

Ma mene muči što imam osjećaj da je bez obzira na to jesu li Win 8 OEM ili retail taj iznos za neku "normalnu" CAD konfu premali, pa me zanima jel imate ideju za nešto pametno, a da ipak dobro radi?

Zadnje izmijenjeno od: 4etich. 04.02.2014. u 12:10.
4etich je offline   Reply With Quote