Citiraj:
Autor trouble
Najlošja je tebi...al već smo probavili zaš ne radiš u IFFHS-u već si forumski mag. Sa načičkanim profilom ko da si na bild.de forumu( a vjerovatno nemaš 5 tekmi na Allianz areni a o Olympiastadionu da ne govorim)  sad ko je tu kome smiješan...bilo bi dobro da si ti meni ko ja tebi
|
A čuj, ja forumski mag, ti forumski mag. btw, correct me if I'm wrong, ali ja IFFHS nisam nigdje spominjao (pogotovo zbog sistema bodovanja kojeg imaju). Ja znam što vidim u europskom nogometu, a vidim da je talijanski prvak ispao od turskog, za mene dovoljno (a sudeći prema komentarima ostatka forumaša, očito i njima, ali jbg, sve odreda forumski magovi)
Slobodna zemlja, slobodan forum. Moj profil = moj odabir.
I sad stvarno ne znam kakve veze s cijelokupnom raspravom ima broj mojih odlazaka na Münchenske stadione (kojih je bilo mnogo više nego što si ti misliš)
nisam ti ja bandwagoner koji za strani klub navija čisto zato jer je klub popularan, a da nisam nijednom koračio nogom u zemlju i ne znam dreknuti ni riječi jezika, pobogu, rođen sam u švabiji, a prvi odlazak na Olympiastadion mi je bio još nisam ni 5 godina navršio
Priznajem da su se moji odlasci na stadion drastično smanjili seljenjem natrag u RH, ali to svejedno ne znači da ne pokušam barem jednom godišnje frknuti gore na tekmu