View Single Post
Staro 04.02.2014., 07:27   #5680
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Nemoj kenjat previse, nego se malo bolje informiraj ako ce i dalje svaki drugi post na ovom threadu bit tvoj. Bitno je da su informacije istinite, jer treba bit oprezan sa shopovima koji imaju afiliate program. Ja interesa nemam, prosirio sam info o mobicity.uk a i sada reagirao na tvoje neistinitosti.
Tvoje narucivanje pamtim ali ga necu komentirat da ne ispadnem ljubomoran.
Pa prvo i osnovno kako to razgovaras sa brkonjom?
Sto je covjek krivo rekao?

Nauci biti komunikativan a ne stalno nesto kontrirat, pa tu smo da pricamo i dijelimo iskustva.

Da, banggood je brkonji najbolji jer je od tamo uzeo vec (za moj pojam) pun kujac mobitela, i dali je imao problema? Ocito nije.. Dali ima pravo hvalit shop? Ima potpuno, i End of Story..
Ali ne, ajmo sada komplicirati i naci se uvrijedjeni..

Pored svega toga, moj post je zapoceo ovu raspravu gdje sam spomenuo dali je moguce da je Gulsov mob kopija..

Djizus, dali se jos smije pohvaliti nekoga a da nitko ne pomisli da radis kao tajni agent za neki shop. Sto se mene tice, hvalit cu koga ja zelim i koliko ja zelim ukoliko sam stvarno zadovoljan a za ostale me zaboli..

Uglavnom, Guls-ov ocito nije kopija, cekamo rasplet.

Taman kada i odlucim kupiti bas Hongmi, izbije ovo s*anje.. I tako uvijek, stvarno ispada da je *ebena lutrija dobiti 100% ispravan i funkcionalan kinez..