A ti znaš svojstva magnezijskih legura i točnu leguru koja se koristi u tom kućištu, kao i ovu u mkbk? Ne budi smiješan, i mkbk i ovaj su podložni dentanju, s time da mi je baš upalo u oko kako je yogu prijatelj zdentao, a mkbk air koji mu je prije krepao nije, naravno, ne znam koliko je odmjeren udarac bio ali kaze da je bio u navlaci s pjenom i da je udario u rub stola kad ga je stavljao na nj. Ali je zato yoga još uvijek živa

Stijenke kućišta yoge su tanje od mkbk i točka. Razlika u legurama može biti na papiru, pa nek onda imaju i titanijske strukture što se mene tiče. Kontaš, ne pričam ti ja ovo iz hira ili zato jer sam čuo da je mbk bolji. Usiljeno tvrdim da kao kompletan proizvod za nekog tko treba tabtop, ili kako god ćemo nazvat ovaj uređaj, yoga je majka boužja.
U rukama nisam imao tp yogu, već yogu2. Naravno, ovo je izolirani slučaj, ali debljina kućišta je i dalje relevantan podatak ako ćeš i dalje navlačiti tu temu.
Bilo koji metal kao kućište je bolje od plastike bez premca po meni. I ne znam protiv čega se boriš, malo si za Mg leguru, malo za Alu.
Your move