View Single Post
Staro 03.02.2014., 23:13   #5674
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Momak, ne moraš biti arogantan.
Ovako i onako smo otišli u offtopic jer ovo nije tema o sellerima.

Eto, da lakše spavaš. Banggood NIJE najbolji i najpouzdaniji seller. Kupio sam tamo 6 Haiera W910 jer su ga oni jedini još imali u to vrijeme. Kasnije sam frendu kupovao ZTE V967S, također su ga samo oni imali.
A mobiteli su došli bez greške i putovali su cca 25-30 dana do meme doma, a ne 45 kako ti kažeš.

Nadalje, svi ti shopovi vjerojatno vuku mobitele od istih svojih dobavljača, samo je pitanje tko ih koliko uzme. Ako vam se da, ti koji pratiš 6 mjeseci i netko sličan tebi slobodno napravite statistiku koji je dućan dobar, a koji nije, mislim da nitko nema ništa protiv.

Za promatrače sa strane, lurkere koji nisu članovi ovog foruma nema što biti nejasno. Ne znači da moraju nužno shvatiti da ja nekoga nagovaram da ili kupe na banggoodu ili da ne kupuju uopće jer je to smeće. Bilo kako bilo, nemam puno iskustva osobnog, ali to što imam je sve dobro. Ali u ovoj temi sam otpočetka i kod drugih sam se uvjerio u kvalitetu i pojedinih sellera i pojedinih jako hvaljenih mobitela koji su krepavali.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.02.2014. u 00:02.
Brko je offline