Ma neeee niste me skuzili, ne kazem ja da je OS X loš OS dapače dobar je, meni se čak svidio dok sam ga koristio, ali nije savršen OS kako neki pokušavaju tupit stalno, kao što windows nije savršen OS, isto tako kao nijedan drugi OS(linuxi, android, ios), nemoze mi neko doc i rec OS X je bolji u svemu/većinistvari od windowsa, šta apple fanboyi pokušavaju stalno nametnit.
I jedan i drugi i treci imaju svojih mana i bugova sta je normalno jer nemoze sve radit kako bi korisnik htio
Takodjer savršen OS vjerojatno nikad neće niti postojati jer svako ima svoj ukus i svoje potrebe.
A Icy to o korisnicima je sve jasno, pogotovo o onima koji misle da znaju, pa jos drkaju po svemu, triba svima njima dat Guest acc i da samo njega koriste
Al ti i sad pricas o izradi i korisnickom pristupu, šta se Jabuke tiče izrada im je stvarno na nivou, i tu im nemam reci niti jednu jedinu zamjerku, ni što se mobitela ni ostalih uređaja, doduse naplate to oni fino

al isplati se
Za zakljucak ovaj moj osvrt je cisto jer sam vidio da se previse gura da je OS-X savrsen i najstabilniji i najbrži i najjači itd. itd. , ocito nije, ima i svojih bugova, sta je logicno, ne potkopavam ja njega dobar je posa apple napravio sa njim, ali...