Citiraj:
Autor c-shadow
@Guls
Daj ti skini koji screenshot nečega što pokazuje hardved, da se vidi koji je proc itd. I koja slika otraga di je baterija kao na onom siteu što je netko dao link da se vidi jel fake ili nije.
|
Neka skine Antutu sa Google Playa ili CPU-Z. Ako mu pokaže neki 6577 CPU onda je fejker 100% ili neku drugu rezu a da nije 720P.
Citiraj:
@Brko
Kako to misliš, nema crnoga?
Ovdje navode boje: Black, Chinese Red, Metallic Gray/ blue, Green, Yellow Panels
http://www.xiaomishop.com/54-xiaomi-...martphone.html
Meni za mojega isto na merimobiles potvrdili da je crni. Još ni došao, vidjeti ćemo kad dođe kakve sam sreće
|
Negdje sam čitao da crne ne proizvode i da ih odavno nema, samo Sivi, Čajniz crveni i vešmašina beli
Citiraj:
Autor goran1985
Cekaj malo, jel znas ili neznas koji su pouzdani. Nekoliko postova prije si rekao da je Hotmid milijun puta popljuvan pa bilo lijepo da to argumentiras.
Koliko ja pratim (pola godine) ovo je prvi slucaj, a Guls jos nije rekao: "Hotmid mi je poslao kopiju". Pa pricekajmo...
|
OK, vjerojatno sam zamjenio sa HotInBuyem, moja greška, kineza ko salate, za mene su svi jednaki lopovi

no krenimo dalje. Recimo da je HotMid vrhunski dućan koji nikoga nije zaje8ao.
Smeta ti kolega (ili ja) koji hvali Banggood, a ti se sada zauzimaš za HotMid, sellera koji je poslao Gulsu ZDRKAN mobitel koji nije tvornički zdrkan nego je tamo neko očito išao drkati po ROM-ovima i skenjao IMEI. Guls niti bilo tko drugi NE MORA znati kako vratiti mobitel u početno stanje. Dakle, mobitel je došao NEISPRAVAN greškom nekoga tamo iz tog HotMuda. A za zdrkati IMEI treba ići drkati po mobitelu. Srećom, postoji postupak kako to vratiti natrag, ali što nije poanta priče da mobitel treba ispravno raditi out-of-box, a ne da ga moraš sam popravljati.
Citiraj:
Ipak govorimo o vrhunskoj stranici
|
Kojoj se omakne pa pošalje za sada sigurno zdrkan mobitel, a ako se ustanovi, možda i fejk.
Fakat vrhunski seller, nema šta.