View Single Post
Staro 03.02.2014., 19:03   #37244
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
kak si zadovoljan sa tim cipelama (nike ako se ne varam) ??
ja sam si kupio slične i dva para razorio u roku mjesec dana (odlijepio se đon, isto nike), ali sreća pa je reklamacija prošla u oba slučaja.

ubijaju me te cipele. želim durabilno, da se đon ne istroši odmah, da imaju laganu petu- koja će me lagano tiltati naprijed, da izgleda casual i da ih mogu svuda nositi.... cijena nije bitna. ali moraju izdrzati minimum jednu godinu (mog nošenja )

Nemoj me plasit (bacio sam racun)
Razvalit dvoje najkice (ili neki dr. poznati brand) u tak kratkom roku mi je nepojmljivo.

Nisam bas ljubitelj Najkica (vise preferiram Adidas i New Balance, pa cak i Merell), Nike nisam kupio/nosio najmanje 10 godine, zato sam sad utrzio dva para - pa cu vidjeti dal imam opet pauzu od 10g. ili ne .

Ove moje su Manoa leather model, i prije nego sto sam iskesirao lovu sam pogledao na netu sto ljudi kazu za te tene/cipke - uglavnom dobivaju vrlo visoke ocjene, pa rekoh - zasto ne, i kupio ih (na popustu).

Sto se trajnosti tice, imam ih prekratko da bi mogao predvidjei koliko ce trajati. Spicio sam do sada 2x na Sljeme u njima, i tak jedno 10ak dana su mozda jos bile na nogama. Za sad nema tragova nikakvog odljepljivanja, odvajanja, trosenja i sl.

Imao sam slicne kriterije i zahtijeve prilikom kupovine kao i ti (uz povoljnu cijnu, citaj popust), jedino me malo zabrinjava mekan dzon na njima pa je upitno koliko ce potrajati (ali zato imaju bolji grip). Postoje na oko skoro iste kao i ove, ali sa osjetno tvrdjim dzonom - i nesto nizom cijenom (oba modela se bez problema nadju na -30%)

Veliki plus ovih cipela je sto su ultra lagane, vrlo udobne, fakat ih je gust nositi na nogama, uzbrdo i nizbrdo se leti u njima, kao da si bos, a jos i dobro izgledaju.
Znaci, za sada sam superzadovoljan.

Ako ti cijena nije bitna, ovo su cipele za tebe.

Ako suove Manoa neki skart, vjeruj mi, kod mene nece docekati proljece, ali cu takodjer i odmoriti od najkica - visegodisnji odmor
Nik je offline   Reply With Quote