View Single Post
Staro 29.07.2005., 17:19   #20
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
proglobalista
Naravno, to ima veze sa brojem branitelja, pazi-BRANITELJA koje spominješ ali pri tom ne misliš naravno treba li uzeti šaru kokoški koja je na neurolepticima, radi u nekom ministarstvu, baka je dvoje unuka i nije se bunila kad je dobila status branitelja, povlastice, jeftiniji auto, i sl..???

To je samo primjer.

bdw-ono "proglobalista" u kontekstu zašto nitko ne kontrolira sve koji su dobili status "branitelja" bez obzira bili iz HNS-a, SDP-a, HDZ-a ili su obične lopine a već su promjenili tri stranke do sada je ono...jadno...

Izjednačavati globalizam sa klasičnom paljevinom u Rvata je...valjda ti znaš...

Odi na trg i javno optuži HDZ-ovca koji nešto popalio, njegovog kompića HNS-ovca i SDP-ovca i ja ću te poljubiti u bulju.

Pa mi lijepo objasni kako su sva trojica u vrijeme privatizacije svaki maznuli po dva stana bivše imovine CK, i koji poslovni prostor usput i to sve po zakonu.

Mislim-ako ja koji sam bio u ratu, koji nisam otišao Francu po spomenicu i orden (ne bih išao ni kod sadašnjeg iz istog razloga) a dobio sam sve skupa tri poziva, ako nisam nikad na ovom forumu špilao politiku bez obzira na to radilo se o srbinu ili rvatu ili desetom....a svejedno ne serem o politici-valjda se i ti kao mlad, liberalan i proglobalista možeš suzdržati od komentara za koje znaš da se na ovom forumu ne dozvoljavaju???

Bilo bi pametnije da skrpaš neki kramp i polkloniš dječjem domu
Jelc je offline   Reply With Quote