View Single Post
Staro 29.07.2005., 16:32   #19
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
ja samo informiram ljude o onom kaj sam čuo nema problema ... msilim kontrolirao sam se olala vremena ... znaš da ja bar jednom moram nekaj bubnut ... ja sam poznati anti državni element i proglobalista evo opet bum se kontrolirao bar mjesec dana .... :clap: i ono onima koji su presjedili i pobrali povlastice, neš vjerovat ali ja im kažem da su papci i šonje uvlakači u oči i napravim im to i još im naplatim (sa +50% nepovlastice ) jel nemaju koga drugog pitat a ne mogu mi niš uzvratiti a znaju da kada se meni plati mene uhvati skleroza i zaboravim sve kaj sam vidio i nikog ne mogu imenovat i ničeg se ne mogu sjetiti pa me zato moraju zvat jel sam pouzdan (AKA profesionalizam). A ako neplate bože moj cijeli svijet zna uključujući i PCE crew
OK opet šutim ... nazad na hardweraj i soft ... moram ja malo znaš .. to mi je u krvi ... cijeli život sam okružen političarima, vojnicima i policajcima pa ono ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote