@Sky: to ti je moj pogled, jerbo nisam odigrao ni jedinicu ni dvojku. kad sam privršil BOS, bacio sam se na dvojku, ali brate mili, neke stvari ne prolaze kod mene. crappy 640x480 look me bacio u turbo bed... znam da je blesavo i da je igra genijalna(svi frendovi su bili totalno ludi za tim), ali protiv nekih stvari ne možeš... evo, časna pijonirska da bum FO3 odigral do kraja
@Gemmy: i BOS je turn based... ak se ne varam... sustav action pointova.
svi koji propuštate Morrowind, propuštate zbilja igru epskih proporcija. gemmmy, 150 sati veliš? meni je tolkio trebalo da se malo bolje ufuram u igru. trenutno prolazi već skoro treća godina kak ju španam, s prekidima naravno. i to prvi dio, a gdje su još ekspanzije... definitivno igra veća od života...
trebalo bi spomenuti i igre zlosretnog Troika studija koje krase dvije stvari: jebene ideje i katastrofalna nedovršenost istih. Arcanum, Temple of Elemental Evil i Vampire the Masquerade: Bloodlines(ovu još igram iako je grozno neoptimizirana, ali ima odvratno zaraznu atmosferu i crn humor do bola). šteta za dečke koji su nekad stvarali Fallout, ali neke im se stvari ipak ne mogu oprostiti. izbacivanje nedovršenih produkata ponajprije...
eh da, i Icewind Dale bih preporučio svim ljubiteljima Baldura...