View Single Post
Staro 03.02.2014., 09:28   #195
zvone07
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Evo nakon par dana igranja sa novim G2, iznijet ću samo stvari koje mi smetaju, pošto o pozitivnim stranama neću jer je o njima pisano naširoko a sa većinom se slažem.

Eto da krenem:
- smart screen i smart video: nekad radi nekad ne. Da objasnim, bez obzira kolko je svjetla (da može pročitati facu jel) nekad jednostavno neće raditi. Ali kad ugasim opciju, ugasim uređaj i ponovno upalim radi bez greške neko vrijeme i onda opet prestane o.O
Imao sam S3 prije i radilo je bez greške tako da mi ovo nije jasno.
- softver: znači većinom radi brzo i fluidno ali ima toliko bloatware-a da su nadmašili Samsung. Plus još sam dobio neki vodafone brendiran softver (uređaj je kupljen u VIP-u), bootscreen i neke aplikacije Vipove koje se daju izbrisat na sreću.
- baterija: prvi puta kad sam upalio mob, instalirao sve appove, screen on time-a sam imao 5h10min. Reko baterija ubija, presretan. Nakon toga s jednim punjenjem ne ide preko 4h SOT-a. Reko wtf o.O
- kvaliteta izrade: Krckanje plastike, zadnje strane uglavnom. Kad se mobitel drži onako prstima sa strane, sve super. Čim primiš zadnju stranu sve krcka, što je po meni neoprostivo za high-end telefon. Još kad se uzme u obzir da se poklopac ne otvara, nije mi jasno...

To je manje više moj osvrt na neke stvari koje mi smetaju kod telefona. Rekao sam da o pozitivnim stranama neću jer ih definitivno ima više nego negativnih, ali ovo gore navedeno, me stvarno razočaralo (izuzev baterije, to sam stavio samo kao neki primjer nelogičnosti).

Imate li vi slična iskustva sa G2? Ili možda prijedlog rješenja nekih od ovih stvari gore?

Hvala unaprijed!
zvone07 je offline