View Single Post
Staro 03.02.2014., 07:58   #1040
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor esc Pregled postova
tko koristi onda ovaj mantle,jel ima kakvog pomaka
ja ionako imam uvijek preko 40 fps(minimalni) na ultra,uglavnom oko 89 avg
Koristio jučer par sati, vratio na kraju na dx api jer je ovo prebugovito za sad.
Gain je +10 fps-a u avg-u (ultra, 2xmsaa) na cq large, +15ak na dominationu, ali pojavljuju se random spykeovi na 10ak fps-a što jako nervira i neigrivo je tih 3-4x kad se to dogodi u rundi.

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
bug suvozaca u tenku je ispravljen...
Nije. 3x sam ispao iz runde rusha jer sam kliknuo na squad matea u tenku deploy kao gunner....

Citiraj:
Autor junkieee Pregled postova
kakve su vam performasne sa mentlom ukljucenim ? Meni bas i nije nesto bolja situacija... cak ima dosta lagova u samoj igri..
Vidi gore. +10 fps-a avg na cq, na dominationu +15ak, ali droppaju frejmovi na 10fpsa par puta tokom runde, totalno random, pa sam vratio natrag na dx api dok to ne popeglaju. Uostalom i objavljeno je da je mantle ispeglan samo za 290 seriju za sad. E da, i još sam imao 2x crash bf4.exe uzrokovan mantle64.dll-om Ništa od tog 'čuda' dok ne izbace driver kak spada, a i dok afterburner developer ne ubaci support za mantle.