Citiraj:
Autor Uber Gosu
Evo samo ukratko, nadam se da nije preveliki OT, vezano za Python (Django) koji nativno dolazi na macu i na kojem radi "the way it's meant to be" za razliku od windoza na kojima se deševaju sranja koja sam gore ukratko naveo.
|
Evo samo ukratko, nadam se da nije preveliki OT, ali idem pricati o 3rd party alatu koji nema veze s OS-om kao takvim, ali se nasao pride u mojoj instalaciji koju koristim i obzirom da je jedan od bezbroj alata za web, ja ga postavljam kao etalon, sveti gral programiranja.
Znas li koliko se sranja dogadja u Monou kada portas .NET kod na OS X. Dakle, Windowsi su Bog i batina desktop programiranja i zaista svaki momcic koji je u stanju kopirati tri linije vec napisanog .NET koda moze stvoriti aplikaciju za smrznut se. Osim ako ne radi na smrdljivom OS X-u. Koji je smece. I na njemu ne mozes 'skompajlirati .NET kod kako spada, jer je to nativno na nekoj drugoj platformi.
Ponavljam, *ne vjerujem* stvarima koje se pisu ovdje. Ne-vje-ru-jem. Od toga da je OS X najstabilnije, najfluidnije i najoptimiziranije parce koda ikad ispalo iz kompajlera spala knjiga na koristenje 3rd party tehnologije i potezanja kao argumenta koji ne slijedi ni za sto vezano za ovu temu. Dobro da nisi rekao da su Windowsi smece za desktop programiranje jer na njima Cocoa ne radi dobro (ako radi uopce, ali nebitno sad).