Citiraj:
Autor Uber Gosu
Opet se vraćam na tehnologiju, vi koristite PHP za koji je svejedno na čemu se vrti, koristite primitivne .CSS fajlove i zato vam je svejedno. Nas u firmi ima puno više nego vas i surađujemo sa najačim firmama u RH na najvećim sajtovima u RH. a i naziv za python server "Milibogisus" je OK ali onda je LAMP govno, kao što je PHP govno u usporedbi sa pythonom i ASP-om (ako ćemo šabanski, jel)
Vezano za postove Bubbe neću ništa napisat jer s čovjekom očitno nije sve u redu, nije da se bojim al imam dosta svojih sranja, 
|
1. Daj, molim te, smanji malo napetost. Sad i ti ulaziš u svađalački ton a bez potrebe. Ono što imate vi u firmi je vaš odabir ali to ne znači da je to dobar ili potreban odabir i za sve druge. Netko nema potrebe za svim čudima na webu i to kompenzira uštedom u softveru i hardveru. Ne mora nužno značiti da gubi na kvaliteti.
2. Softver koji navodiš, Photoshop i Illustrator, jednako radi na PC-u i na Macu. I postoje besplatne alternative koje nisu toliko na glasu.
Gimpshop i
Inkscape. Naravno, za Windowse. I naravno da ljudi radije koriste Photoshop jer su 95% njih face kojima je fora raditi u Photoshopu makar ne rade ništa više od cropanja slike i podešavanja svjetline/korekcije boja. Ostalih 5% ima original Photoshopa i zna zašto koristi Photoshop a ne nešto drugo. Ja ga konkretno volim zbog automatiziranih komandi koje razmjenjujem s kolegama i filtera koje imamo na raspolaganju.
3. Shvati da je Mac dobra mašina ali nije božansko djelo da ne bi ništa drugo moglo biti OK. Ako imaš neki drugi argument osim PHP/python/.CSS iz svog ureda, daj ga iznesi ovdje, ovako ti ja mogu isto tvrditi da su Windowsi super je je moj kolega Damir napravio odličan računovodstveni program koji radi samo pod Windowsima. Got the point?