View Single Post
Staro 02.02.2014., 22:09   #111
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Opet se vraćam na tehnologiju, vi koristite PHP za koji je svejedno na čemu se vrti, koristite primitivne .CSS fajlove i zato vam je svejedno. Nas u firmi ima puno više nego vas i surađujemo sa najačim firmama u RH na najvećim sajtovima u RH. a i naziv za python server "Milibogisus" je OK ali onda je LAMP govno, kao što je PHP govno u usporedbi sa pythonom i ASP-om (ako ćemo šabanski, jel)

Vezano za postove Bubbe neću ništa napisat jer s čovjekom očitno nije sve u redu, nije da se bojim al imam dosta svojih sranja,
Sad ćeš počet još i s kafanskim PHP je sranje ASP je bolji(majko mila), Ruby je kul i baš je hipster i web pettočkanula...

Ulovio si se tog pythona kao da ništa drugo ni ne znaš. To što pišeš i argumente koje imaš nemaju veze s vezom. Ok, mac ti je super jer ti se sviđa. Sviđa se i meni i preseksi mi je ali mi ne pada na pamet tvrditi da je isti bog i batina.

Inače, ako radiš s rubyem i pythonom na svom seksi macu a deployaš na nešto sasvim drugo, a koliko vidim po pisanju to prakticirate onda bi se dalo pisati o ozbiljnosti takvog razvoja. I tu cijela tvoja nebuloza "mac je bog za web development" pada u vodu.

Ako misliš dalje pisat, daj neke argumente.
tech je offline   Reply With Quote