Imam problema sa kraljeznicom pa ne mogu biti duze na pc-u doma pa razmisljam da si kupim neki tablet.
imam mobitel sony xperia m(android os.) preko kojeg idem na internet i kada kliknem recimo na index.hr odem automatski na index.hr mobile version i to je ok onda(imam i zumiranje ako mi je premalo),
sve je uredno poredano i idealno je za mobitele, a kada kliknem na desktop version to je katastrofa posto moram pomicati prstom tekst da bi mogao citati recenicu i ta verzija pase jedino za pc-e.
Iako mi mobile verzija webstranica pase za moj mobitel,ekran mobitela mi je ipak premal za duze koristenje interneta na njemu i nije udobno kao na pcu
pa bi si htio nabaviti tablet neki.
Zanima me kako izgledaju tekstovi na tim tabletima i postoji li neka
tablet verzija tekstova sa webstranica za tablet kao sto postoji mobile verzija za mobitele ili moram koristiti desktop verziju koja je namijenjena pcu, pa onda kada citam tekst moram pomicati prst da bi recenicu procito do kraja?
Kako izgledaju tekstovi sa web stranica na tabletu?
Moze li netko napraviti printscreen nekog teksta sa index.hr na tabletu i poslat ga na ovaj forum tek tako da vidim kako to izgleda da ne kupujem bez veze ako je komplicirano citanje na njemu?
Inace imam i e book citac dimenzija dzepne knjige i citanje knjiga(epub format) na njemu je savrseno