Citiraj:
Autor Nikky
Napisao sam ti razlog zašto ovog sa FW=2.x. ne možeš otključati.
Poviše u točki 5 imaš rješenje, moguće je kada uređaj ima Universal Repeter mod rada.
|
Da pojasnim što sam htjeo;
Prvo mi je bila namjera složiti WDS, medjutim to nije funcioniralo, nakotoga sam krenuo otkljucati uredjaj u nadi da cu dobiti jos koju opciju kako bih lakse upogonio wds, no tu sam zapeo na "The firmware file could not be uploaded to the device. Please meke sure you are using the correct file".
Potom sam naletio na ovu temu, i ucinilo mi se da dje ova metoda pruza najnaprednije mogucnosti, pa sam htjeo probati s tom metodom...
Sad na kraju ispada da ne mogu primjeniti niti jednu metodu otkljucavanj, odnosno upgradea firmwarea
Nadalje;
Jasno mi je da ne mogu otkljucti po ovim uputama, ali ako sam dobro shvatio one druge upute sluze za otkljucavanje uređaja koji nemaju Firmware = 4.3.x.x, ili sam krivo shvatio?
Ako sam dobro shvatio te upute, zašto ne stalno dobivam gresku u 2 dijelu otključavanja?
"The firmware file could not be uploaded to the device. Please meke sure you are using the correct file"
Dali je uopce moguce staviti noviji Firmware odnosno ovaj 4.3.x.x, ako je po kojoj proceduri?
Što se tiče WDS-a, pročito sam hrpu uputstava, ali nista ne pali, doduse nisam nasao nijedno sa dva sx763...
Dakle znam da gnjavim, nisam totalni tudum, no nista mi ne uspjeva..
Jos jednom hvala