View Single Post
Staro 02.02.2014., 11:01   #1396
jerbici
Registered User

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@jerbici
1 - Pogledaj uputu kako se stavljaju slike na forum, stavi u thumb ili brišem
2 - pokušaj biti malo preciznniji jer ako uređaji izvana isto izgledaju ne znači da su isti interno
3 - ovu sliku si izvadio sa "glavnog" SX - a od Iskona ?
Radi se o starijoj seriji, vidiš po Firmware = 2.x.x.x > za te starije ne vrijede upute za otključavanje, ubacivanje drugog fw, ...
4 - pogledaj ovaj "drugi" SX i vrlo vjerojatno ćeš viditi Firmware = 4.3.x.x, to je noviji uređaj i za njega vrijede ove upute ...
5 - u "glavnom" SX - u pogledaj u wireless postavkama jel imaš mogućnost uključivanja WDS opcije,
ako nemaš odustani od zamišljenog nego napravi:
- "drugi" SX ostavi za rezervu ili ga prodaj
- nabavi EW-7228APn i podesi ga u Universal Repeter mode rada
- šta i kako ćeš naći po forumu u x istih tema

1. Ispricavam se zbog slika, nisam vise cesto po forumima, pa sam malo zaboravio osnove.
2. stavio sam ss oba device info-a u moj prvi post
3. postoji li nacin da promjenim firmware i kako s obzirom da zapne kod ucitavanja?
4. u pravu si, no njega ne smijem modificirat u smislu firmwarea i sl. jer je od susjedam i smijem se smo koristit netom, a wds nikako ne mogu podesit da radi.
5. ovog t-com sam zapravo i kupio zbog wds-a, jer svi pricaju da je gotovo nemoguce spojiti dva uređaja ako nisu od istog proizvodjaca, u sto sam se i sm uvjerio sa Canyon WF514

Pozdrav,
Molim pomoc, vec sm pisao u drugoj temi, ali da pitam i ovdje.

EDIT:
Naime pokusavam otkljucat sx, no kod 2 djela otkljucavanja stalno dobivam ovu obavijest
"The firmware file could not be uploaded to the device. Please meke sure you are using the correct file".

Sve radim na 2 lan portu jer 1 iz nekog rzloga ne radi, nemam konekciju na net.
Probao sa svim browserima, bez antivirusne zastite i firewalla.

Molim pomoć, unaprjed hvala!

Ovo su podatci o uređaju

Code:
Firmware version: 2.3.52.20.00
Bootcode version: Primary: 2.1.0.0.14 Secondary: 2.1.0.20.0
Configuration file version: 284714-05-HR-Retail-034_5
ADSL driver version:1.4.1.14.0.2
Wireless driver version:5.3.1.6
User interface version: 18.05.2010
Hardware version: Q709-B731
Serial number: 0001E38286B8

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 02.02.2014. u 14:26. Razlog: Premješteno kamo spada
jerbici je offline   Reply With Quote