Tema: Napajanje
View Single Post
Staro 29.07.2005., 13:30   #17
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by AMD
Daj mi molim te objasni po čemu je Chieftec 410W za 330 kn bolji od Codegena 480W za 300 kn?
Imam ga već skoro godinu i pol, vidi u sigu šta sve tjera s tim da je sve clockano i full stabilno+ dva ventilatora 120 mm, jedan od 80 mm i 4 komada od oko 40 mm. Mobitel punim preko USB-a.
I daj mi objasni šta je bolje u tom Chieftecu?????????????
Pa bilo bi doista zalosno da napajanje deklarirano na 480W nemoze "vrtjeti" taj komp i 7 ventilatora (pa trebalo bi i AMD 64 3500+ i dvije 6800 ultra spojene u SLI mod) ...

Ja nemam tog Chiefteca nego 420W i konfu iz siga pored koje se veselo vrti jos 5x 80 mm ventilatora i sve radi super i stabilno, a isti sam stavljao u oc konfiguracije sa AMD 3200+ i 6800 GT i takoder je sve radilo super dok sam se sa Codegenima susretao sa slabijim modelima i iako ih smatram boljima od everpowera, MS-a i sl. nisu me bas odusevili sto ces najbolje vidjeti kad Codegen ode i skuri HDD i MBO i bit ces sretan da je samo to ...evo takva su moja iskustva sa Codegenom... Takoder sam imao 3 MS napajanja od koja su 2 svoju zadacu uredno obavljali godinama (jedno je jos zivo i drzim ga u jednom kompu tu "sa strane") dok je 1 povuklo za sobom gotovo sve komponente...