View Single Post
Staro 01.02.2014., 11:18   #2202
smurfORnot
Registered User

Datum registracije: Mar 2011
Poštovani

Planiram si uzeti novi PC. Namjena, iskljucivo gaming(narawno, word i slicne stvari, ali znaci necu na njemu programirati,crtati itd.)

Od starog PC-a mislim da bi mogao iskoristit:
napajanje http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817341016 -> modxstream pro 500w
cd/dvd
eventualno kucište

Gledam uložit cca 6000kn za ovaj novi. Platio bi kešom. Možda prođem što jeftinije, jer kolegica ima nekog svog servisera koji može nabaviti djelove nešto jeftinije, no bez obzira na to, htio bi znati otprilike na što ciljam prije nego što se s njim cujem.
U biti nisam neki hard core gamer i gotovo ništa ne igram trenutno,jedan od razloga je jer nemrem gotovo ništa novije pokrenut a da ne šteka.

Nisam pratio dosta dugo stanje i sad sam se malo krenuo interesirati oko dijelova.
procesor - imao sam nešto u vidu tipa i5 3570k , vidim da je dosta dobar
maticna - stvarno neznam, pretpostavljam da mi netreba neka preskupa. Nikad nisam OC-ao, neznam kolko mi se isplati i nebi htio nešto spržit nepotrebno
ram - 8gb, ali koji?
grafička - neku od R9 270x? Kolko vidim, jedni su od best buyeva. Neznam kolko mi se isplati ici na neku skuplju varijantu graficke a eventalno downgrejdat nešto drugo u kompu?
hard - WD caviar blue 1T ?
neki hladnjak
Dal mi treba još što?

Preporuke,savjeti?

Hvala
smurfORnot je offline   Reply With Quote