01.02.2014., 01:26
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Uopće mi se neda s tobom raspravljat pogotovo tim rječnikom, imam ultra stabilne w7p 3 godine na kojima radim i nenam problema s njima. Većina ljudi su amateri koji u 2 tjedna mogu razj**** win7 baš zato jer su informatički nepismeni, takvi će, siguran sam 100% puno teže razj*** OSX ma šta ti tu tvrdio.
Priča je krenula u PRO krugovima za web dizajn/development a tu je MAC bog, briga me ko šta misli dovoljno je otić na envato i pogledat šta koristi 90% ljudi gore, i šta koriste najače firme na svijetu čak i u RH za razvoj weba. Ostalo su priče moj tata ima većeg pišu od tvog.
Sranja koja si opisao sa Mavericsom su 1% sranja koje korisnici windovsa imaju svakodnevno. I ako misliš da su tvoji 7 g stari vindowsi pravilo a ne izuzetak moram priznat da imaš dobru brlju
Čitav život sam na winsima i nisam promjenio mišljenje bez razloga, jednostavno Mac je bolja radna mašina za web i to je to, da se na windowsima isto tako može fino radit, može se ali postoje stvari gdje je OSX nativan i gdje ga windowsi nisu u stanju pratit preformansama i fluidnošću u radu.
|
Iako smatram Apple kao OUT_OF_BOX odlicno rjesenje, moran se slozit s bubbom, u zadnje vrime san malo vise mac servisira (osim sta je MBP odlicno slozen), korisnici toliko znaju sjebat OSX da ga bog isus ne moze vratit nazad, i jako je slozeno, istina ima nekih odlicno sredjenih stvari (jako mi se sviđa klik next Time Machine koji astecki izgleda ali radi odlicno), ali ima i bugova pogotovo s zadnjom iteracijom u vidu Vala (TM).
I da ovo pisem s Ubuntua koji mi je imho smece, iman W7 koji brat bratu radi godinu dana bez problem i s malo downtime. Koristin i OSX. Najveci problem su user i to niko ne moze prominit...
Citiraj:
Autor IcyTexx
Jel mi može netko naći dostojnu zamjenu MacBooku Pro Retina 15", ovom modelu od $2k? Gledajući samo američke cijene.
Znači da ima ekran visoke rezolucije, da je ugodan oku, da nije plastičan, da koristi PCI-E storage, bešuman u normalnom radu, realno nudi barem 6 sati baterije, da je istih ili manjih dimenzija i težine (pogotovo debljina). I da mogu metnut dlanove na njega dok pišem tekst a da se ne opečem.
Kvalitetu Windowsa i kvalitetu DPI postavki te spremnost programa na hires ekrane ne želim ni spominjat.
Usput, MBPR je na tržištu od 6. mjeseca 2012. godine.
|
OD rMBP i7 vise ne gledan druge laptope, top klasa i amen. Toshiba je najavila 4K lap ali neman pojma je li izasa, plus gadan je i debeo

|
|
|