View Single Post
Staro 01.02.2014., 01:26   #75
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Uopće mi se neda s tobom raspravljat pogotovo tim rječnikom, imam ultra stabilne w7p 3 godine na kojima radim i nenam problema s njima. Većina ljudi su amateri koji u 2 tjedna mogu razj**** win7 baš zato jer su informatički nepismeni, takvi će, siguran sam 100% puno teže razj*** OSX ma šta ti tu tvrdio.

Priča je krenula u PRO krugovima za web dizajn/development a tu je MAC bog, briga me ko šta misli dovoljno je otić na envato i pogledat šta koristi 90% ljudi gore, i šta koriste najače firme na svijetu čak i u RH za razvoj weba. Ostalo su priče moj tata ima većeg pišu od tvog.

Sranja koja si opisao sa Mavericsom su 1% sranja koje korisnici windovsa imaju svakodnevno. I ako misliš da su tvoji 7 g stari vindowsi pravilo a ne izuzetak moram priznat da imaš dobru brlju

Čitav život sam na winsima i nisam promjenio mišljenje bez razloga, jednostavno Mac je bolja radna mašina za web i to je to, da se na windowsima isto tako može fino radit, može se ali postoje stvari gdje je OSX nativan i gdje ga windowsi nisu u stanju pratit preformansama i fluidnošću u radu.
Iako smatram Apple kao OUT_OF_BOX odlicno rjesenje, moran se slozit s bubbom, u zadnje vrime san malo vise mac servisira (osim sta je MBP odlicno slozen), korisnici toliko znaju sjebat OSX da ga bog isus ne moze vratit nazad, i jako je slozeno, istina ima nekih odlicno sredjenih stvari (jako mi se sviđa klik next Time Machine koji astecki izgleda ali radi odlicno), ali ima i bugova pogotovo s zadnjom iteracijom u vidu Vala (TM).

I da ovo pisem s Ubuntua koji mi je imho smece, iman W7 koji brat bratu radi godinu dana bez problem i s malo downtime. Koristin i OSX. Najveci problem su user i to niko ne moze prominit...
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Jel mi može netko naći dostojnu zamjenu MacBooku Pro Retina 15", ovom modelu od $2k? Gledajući samo američke cijene.

Znači da ima ekran visoke rezolucije, da je ugodan oku, da nije plastičan, da koristi PCI-E storage, bešuman u normalnom radu, realno nudi barem 6 sati baterije, da je istih ili manjih dimenzija i težine (pogotovo debljina). I da mogu metnut dlanove na njega dok pišem tekst a da se ne opečem.

Kvalitetu Windowsa i kvalitetu DPI postavki te spremnost programa na hires ekrane ne želim ni spominjat.

Usput, MBPR je na tržištu od 6. mjeseca 2012. godine.
OD rMBP i7 vise ne gledan druge laptope, top klasa i amen. Toshiba je najavila 4K lap ali neman pojma je li izasa, plus gadan je i debeo

Baja 001 je offline   Reply With Quote